loader
menu

TGN s'assegura 700.000 euros més en inversions pel 2015

El Circ divendres, 28 de novembre de 2014

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha decidit acollir-se a una mesura aprovada pel Consell de Ministres, i que permet ajornar 10 anys més el pagament dels diners que ha de tornar a les arques de l'Estat. La mesura s'ha aprovat en un ple extraordinari i urgent celebrat el divendres 28 de novembre, ja que la data màxima era el 30-N. Es tracta de la liquidació negativa dels ingressos de l'Estat de 2008 i 2009.

Foto: circdetarragona.com

Segons el tinent d’alcalde d’Hisenda, Pau Pérez, la quantitat a abonar ronda els 700.000 euros i que, com que s’allarga el termini per tornar els calers, de cara al 2015 es recolliran dins dels pressupostos municipals. Es destinaran a inversions que es detallaran després que el govern del PP autoritzi l’allargament del termini de pagament

L'ampliació permet comptar amb una major liquiditat i poder destinar-la a inversions. D'aquesta mesura només se'n podran beneficiar els ajuntaments que hagin complert els objectius de deute i d'estabilitat durant el 2013, prevegin trancar el 2014 també havent complert les directrius i, a més, que no tardin a pagar als seus proveïdors 30 dies més del termini màxim.

El PP recorda que és gràcies a les seves gestions

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Roca, s’ha mostrat “molt satisfet” per l’aprovació en el plenari extraordinari d’avui de la sol·licitud d’ampliació del termini, en 120 mesos, més de la devolució dels saldos pendents de les liquidacions definitives dels anys 2008 i 2009 de la Participació de Tributs de l’Estat.

En aquest sentit, Roca ha manifestat que “amb aquesta sol·licitud, impulsada des del Grup Municipal del Partit Popular, l’Ajuntament disposarà de deu anys més per pagar els saldos pendents, millorant d’aquesta manera la situació de la tresoreria de l’Ajuntament”. Això, ha afegit Roca, permetrà destinar més recursos a les inversions per als tarragonins i tarragonines”.

Finalment, el popular ha volgut “agrair públicament als tècnics del departament d’intervenció de l’ajuntament la seva enorme gestió i la feina en aquest tema, per aconseguir el que és millor per a la nostra ciutat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar