loader
menu

CIUTAT

El president dels paradistes del Mercat de TGN dimiteix per "l'assetjament desmesurat" de l'Ajuntament

El Circ Ciutat diumenge, 30 de novembre de 2014

L'associació de paradistes del Mercat Central tindrà nou president després de catorze anys. El seu màxim responsable fins ara, Albert Ribot, va anunciar que dimiteix "de manera irrevocable" i ho va fer durant el sopar que convoca cada any per aquestes dates l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona, i que es va fer el passat dissabte 29 de novembre al Restaurant Sol Ric.

Ribot, durant el sopar. / avanti comunicació

Ribot, durant el sopar. / avanti comunicació

Albert Ribot: circdetarragona.com

Ribot plega, principalment, per "l'assetjament desmesurat que ha patit contra la seva persona per part de l'equip de govern", i això, segons el comerciant, "evidencia la intranquil·litat i el nerviosisme que provoco i que per alguna raó deu ser".

Ara fa uns mesos, l'equip de govern del PSC va voler fer fora Ribot del Consell d'Administració de l'empresa municipal de mercats, però els vots de CiU i PP ho van impedir. L'enfrontament entre Ribot i l'Ajuntament ha anat en augment en els darrers anys, fins al punt que el consistori li ha retirat dues parades per considerar que el traspàs no s'havia ajustat a la legalitat.

La darrera topada entre Ribot i el consistori va ser durant la presentació del barret de les festes de Santa Tecla. El ja ex president dels paradistes no va voler posar-se el barret en la foto amb la regidora Floría i el president de la Cambra, Albert Abelló. Ho va fer en senyal de protesta pels prop de mil barrets que l'Ajuntament havia agafat "pel seu ús personal", segons van assegurar des de l'associació de paradistes del Mercat.

Al sopar del Sol-Ric, però, no hi va assistir cap representant de l'equip de govern de Ballesteros, segons afirma l'associació de paradistes, però sí la portaveu de CiU, Victòria Forns, i el regidor Xavier Quintana. Forns va agraïr a Albert Ribot la seva dedicació total i constant a l’associació i al Mercat Central durant aquests 14 anys en que ha estat al capdavant de l’entitat.

La intervenció de Ribot durant el sopar va ser curta i contundent. Ribot va afirmar que el pas que ha fet “és el d’una persona amb ideals i criteri que no està disposada a combregar amb rodes de molí i que tampoc vol ser qui doni conformitat als acords finals que hipotecaran el futur de tot el col·lectiu si no es va amb molta cura”.

La dimissió del president dels paradistes del Mercat arriba enmig del compte enrere perquè la urbanització de l'entorn quedi enllestida per l'inici de la campanya nadalenca, en espera, a més, de reemprendre l'obra de l'edifici modernista.

Per inverosímil que pugui semblar, els comerciants dels voltants continuen tenint el compromís per part de l'Ajuntament i del mateix alcalde que el proper 15-D l'entorn del Mercat estarà alliberat de brutícia i ferralla i fins i tot passaran busos pel carrer Colom.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar