loader
menu

CIUTAT

El CN Tàrraco demana ajuda als tarragonins per canviar la coberta de la piscina més antiga

El Circ Ciutat dilluns, 01 de desembre de 2014

El Club Natació Tàrraco fa novament una crida als tarragonins per què els propers mesos seran definitius per l’entitat. El projecte de mecenatge per canviar la coberta de la piscina més antiga del club va començar al mes de juny de 2014 i de moment s’ha recaptat un 20 per cent de l’import necessari.

Foto: www.cntarraco.cat

El club confia que, en aquests propers mesos, tant els socis i amics del Club col∙laborin i realitzin les seves aportacions. Unes aportacions que poden ser a partir dels 5 euros fins a l’import que es desitgi. Per al president de l’entitat, Josep Maria Claver, “qualsevol quantitat serà benvinguda, ja que si aquesta acció de mecenatge no funciona, caldrà emetre derrames extraordinàries als socis o l’activitat de la piscina no podrà continuar”.

Per assolir aquest finançament el Club ha projectat 3 vies diferents:

- Comprar butlletes amb 4 números, per valor de 5 euros, a la recepció del Club. D’aquesta manera, es participa en un sorteig el proper 23 de gener de 2015, amb més de 60 regals.
- Comprar un talonari de 20 participacions (100 euros) i ajudar‐nos a vendre’l. Per cada talonari venut s’obté un casquet de bany exclusiu dels 50 anys del Club, edició limitada.

Altres tipus d’aportacions

- Aportació de 100€: S’obtindrà un casquet de bany exclusiu dels 50 anys del Club, edició limitada.
- Aportació de 300 €: S’obtindrà l’Auca dels 50 anys del Club, signada per Jesús Figueras i el Napi + el casquet de bany dels 50 anys del Club.
- Aportació 500€: S’obtindrà l’Auca dels 50 anys del Club, signada per Jesús Figueras i el Napi + Lot de productes CNT + un Pack de 5 sessions d’entrenament personal realitzat per l’Staff del Club.
- Aportació 1.000€: Placa commemorativa a l'entrada del Club gravada amb el nom del Mecenes (persona, grup o família) + l’Auca dels 50 anys del Club, signada per Jesús Figueras i el Napi.

El 23 de gener de 2015, el club tarragoní realitzarà un acte benèfic i durà a terme el sorteig de regals en el qual hi han col∙laborat més de 40 establiments de la ciutat que, solidàriament, han donat producte per al projecte de mecenatge.

Per altra banda, des del club també s’insta a les empreses de la ciutat a participar i fer donacions segons la seva capacitat i mida, per tal de canviar el sostre. Les seves
aportacions es beneficiaran d’un avantatge fiscal i el Club, per agrair la seva aportació, inclourà la seva imatge a les seves instal∙lacions en diferents activitats i esdeveniments
esportius.

El Club Natació Tàrraco reconegut com una entitat d’utilitat pública i sense ànim de lucre, ha complert aquest 2014, els seus 50 anys i, en aquest període, ha ensenyat a nedar a més de 20.000 nens i nenes de Tarragona i ha participat en campionats d'Europa, del Món i als Jocs Olímpics amb excel∙lents esportistes, campions/es estatals absoluts, rècords d'Espanya... Actualment, el Club ha incrementat les seves seccions passant de 6 a 10 i s’està especialitzant en l’esport adaptat per tal de cercar la màxima integració de tots els col∙lectius en l’activitat esportiva.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar