loader
menu

CIUTAT

La Generalitat estudiarà "de manera imminent" la milora del transport públic entre els campus universitaris de Reus i TGN

El Circ Ciutat dilluns, 01 de desembre de 2014

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat per escrit als ajuntaments de Tarragona i Reus l’imminent creació d’un grup de treball específic per estudiar la millora de les comunicacions mitjançant serveis de transport públic de viatgers per carretera entre les dues ciutats, i molt especialment per analitzar els desplaçaments entre els campus universitaris. El grup de treball el formaran tècnics de la Generalitat i dels dos consistoris.

Foto: circdetarragona.com

Aquesta va ser una de les principals propostes conjuntes de les dues ciutats després de la cimera bilateral de la setmana passada.

Els ajuntaments de Tarragona i Reus valoren molt positivament la proposta de la Generalitat que atén així la petició formulada explícitament per la Comissió Bilateral el passat 24 de novembre a la segona sessió de treball que va tenir lloc a Reus i que recull una llarga reivindicació dels ciutadans del territori.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar