loader
menu

CIUTAT

Comencen les obres d'urbanització de l'entorn del Mercat Central de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 01 de desembre de 2014

Les obres d'urbanització de l'entorn del Mercat Central per fi han arrencat. Possiblement, serà l'obra més ràpid en la història recent, ja que en quinze dies haurien d'estar enllestides. Gràcies a la fotografia enviada per un lector, es pot comprovar com, des de primera hora de la tarda, el moviment de treballadors i de vehicles ha tornat al carrer Colom. L'acabat, però, no serà el definitiu fins que no es desmunti la carpa i la plaça Corsini quedi alliberada. Llavors es procediria a la urbanització definitiva.

Foto: cedida

Foto: cedida

De moment, tal com han estat informats els comerciants de l'entorn del Mercat (Reding, Colom i Corsini, principalment) els treballs que s'hi duran a terme consistiran en un asfaltat, instal·lació d'enllumenat i bancs. També es preveu que durant la campanya de Nadal també s'hi facin campanyes i promocions especials per tal de dinamitzar l'entorn. L'obra, fins i tot, té una data de finalització: el 15 de desembre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar