loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN carrega contra l'ex president dels paradistes del Mercat Central

El Circ Ciutat dilluns, 01 de desembre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha respost amb contundència Albert Ribot després que aquest justifiqués la seva dimissió al capdavant de l'associació de paradistes per "l'assetjament desmesurat" que havia patit contra la seva persona. En un comunicat, la portaveu municipal Begoña Floría, ha assegurat que "refusem totalment l'afirmació", i es reafirma en què "han vingut col·laborant amb l'associació, tant des de l'empresa Espimsa, com des del propi Ajuntament".

Foto: circdetarragona.com

Floría, a més, nega que el consistori hagi assetjat Ribot i considera que si li van retirar dues parades del Mercat, era perquè les havia aconseguit de manera il·legal. "Aquesta il·legalitat ha quedat demostrada en els tribunals", indica l'Ajuntament, referint-se a que Ribot hauria utilitzat informació privilegiada "donada la seva condició de conseller de l'empresa Espimsa". Per això, Floría explica que l'equip de govern de Ballesteros va proposar al ple el seu cessament: "A l'Ajuntament li va semblar inacceptable".

El comunicat de l'Ajuntament

"En relació a les manifestacions públiques que va efectuar el president de l’Associació de Venedors del Mercat Central, per les quals justifica la seva dimissió per l’assetjament al qual ha estat sotmès per part de l’Ajuntament, aquest equip de govern efectua la següent manifestació:

Primer. Refusem totalment l’afirmació, ja que en cap moment l’Ajuntament l’ha assetjat i, al contrari, ha vingut col·laborant amb l’Associació tant des de l’empresa municipal ESPIMSA com des del propi Ajuntament, en campanyes de promoció, en ajuda econòmica i en col·laboracions permanents i constants, com els propis mitjans de comunicació han vingut reflectint i la societat ha pogut comprovar.

Segon. De cap manera pot ser entès com a assetjament que l’Ajuntament no permetés al senyor Ribot ocupar IL·LEGALMENT vàries parades del Mercat Central. Aquesta il·legalitat ha quedat demostrada en els tribunals. Cal recordar que l’Ajuntament va entendre que, per a aquesta ocupació, el senyor Ribot havia utilitzat informació privilegiada donada la seva condició de conseller de l’empresa municipal ESPIMSA, que gestiona els mercats.

A l’Ajuntament li va semblar inacceptable que un conseller d’una empresa municipal utilitzés aquesta en benefici propi i, a més, amb una manifesta il·legalitat i, per tant, de cap manera podia passar-ho per alt. Per aquesta raó va proposar al ple el seu cessament com a conseller de l’empresa.

En aquell moment i com van recollir els mitjans de comunicació, el senyor Ribot va utilitzar tota mena de frases desqualificatòries cap a l’Ajuntament i alguns regidors, afirmant que demostraria en els tribunals que el que havia fet era legal. El temps posa a cadascú en el seu lloc i després de les resolucions judicials ha quedat clar que l’acció i actitud del senyor Ribot eren il·legals.

Per tant, de cap manera l’acció municipal en l’aplicació de la llei i en la defensa dels interessos col·lectius pot ser entesa com assetjament. En aquest sentit, si la dimissió del senyor Ribot ve motivada per causa d’aquest assumpte, seria la conseqüència lògica de una acció que, com ja vàrem dir en el seu dia, havia de ser recusada i refusada per l’Ajuntament."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar