loader
menu

CIUTAT

Kiko Solà i el Núvol: Tots els detalls

El Circ Ciutat dimecres, 03 de desembre de 2014

Jordi Ferré baixarà del núvol en pocs dies. Francesc Solà, advocat de formació i vocació, i soci de'n Jordi, li ha demanat que torni i que sumi als serveis de la Corredoria d’Assegurances de Tarragona S.A, tots els nous coneixements del núvol. Francesc Solà, més conegut per Kiko, ens aporta ara tots els detalls.

Kiko Solà. Foto: Avanti Comunicació

- Kiko, has pogut parlar ja amb el Jordi?

- "Sí, hem parlat una bona estona. Això de veure el nostre món, el de la mediació d’assegurances amb la perspectiva que et dóna ser al núvol, és impagable. Estic convençut que ens portarà bones notícies, experiències per créixer i coneixements per aprendre professionalment."

- Per créixer en aquelles línies de treball que ja teniu operatives. Quines són?
- "La nostra empresa la podríem dividir en dues parts. Una és la que anomenem office broker que té com a element clau el tracte personal amb el nostre client de cada dia, el de tot la vida. I l’altra és aquella que anomenem sastreria a mida que va dirigida a corporacions i col·lectius."

- Kiko, parlem de l’office broker. Com realitzeu aquest servei i perquè el poseu en marxa?
- "Als nostres inicis veiem que altres corredories, de Madrid o Barcelona, tractaven de tu a tu a les companyies d’assegurances i sabíem que això només es podia aconseguir tenint més marge de maniobra amb els proveïdors, que són les asseguradores, pel que és imprescindible tenir una empresa d’unes certes dimensions. Per això vam decidir anar integrant a altres companys a la nostra empresa. Fins ara ja se’ns han sumat cinc persones que ens han aportat la seva saviesa i ens han donat la possibilitat de créixer fins aconseguir tenir més cintura en el moment d’aconseguir millors productes i condicions per als nostres clients."

- I com a segon servei principal, del tot complementari i cabdal, hi ha la sastreria a mida...
- "Exacte. La sastreria a mida és també un tret diferencial de casa nostra. Es tracta de donar servei a corporacions d’una certa entitat com poden ser empreses mitjanes o grans i col·lectius professionals. Des dels nostres inicis, el Jordi i jo agafàvem el cotxe el diumenge per la tarda i recorríem Espanya visitant col·legis professionals i corporacions. Això fa que avui en dia en tinguem una setantena per tot el territori de l’estat. Avui mateix, el nostre company Lluis Dalmau és a La Corunya visitant un col·lectiu, però en tenim fins i tot a Fuerteventura, a Madrid, a totes les províncies espanyoles. A ells els oferim assegurances fetes a mida, com si fóssim un sastre, perquè som nosaltres mateixos els qui redactem les condicions de cada contracte."

- Molt bé Kiko. Quedem doncs pendents de l’arribada del Jordi que baixarà del núvol aquest proper divendres, 5 de desembre, sobre les set de la tarda al Balcó del Mediterrani.

- "Allí l’esperarem."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar