loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN rep el distintiu de qualitat "Q de festa" per les festes de Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 03 de desembre de 2014

El subdirector General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública, Joan Colom, ha lliurat el segell “Q de Festa!” a les festes de Santa Tecla al tinent de Salut de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i a la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria. L’acte ha tingut lloc a la Casa de la Festa i ha comptat amb la presència de membres del Komando NitsQ.

Foto: circdetarragona.com

Tarragona és la primera ciutat catalana en obtenir el distintiu de qualitat “Q de festa!” per les seves festes de Santa Tecla. L’obtenció del segell ha suposat el treball conjunt de molts agents, entitats, empresaris, etc. implicats en l’oci nocturn de la ciutat per aconseguir un entorn saludable i reduir i prevenir conductes de risc. Les festes de Santa Tecla 2014 han incorporat un seguit de propostes i millores per tal d’adherir-se als criteris del projecte, una iniciativa impulsada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar