loader
menu

CIUTAT

L'assegurança a mida, a un sol clic

El Circ Ciutat dissabte, 06 de desembre de 2014

La Corredoria d’Assegurances de Tarragona Ferré i Associats, líder del sector a la província, disposa des d’aquest divendres d’un nou espai web que aglutina tots els seus serveis. A través de www.fabroker.eu es poden contractar assegurances amb les nombroses companyies amb les que treballa la corredoria, demanar pressupostos i aconseguir tota la informació sobre pòlisses. El primer clic oficial del nou espai web el va fer el President de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, acompanyat de la setantena de persones que formen l’empresa entre treballadors i col·laboradors.

Foto: Txema Morera/Avanti Comunicació

El nou web, que té format de núvol que aplega totes les dades, és la nova aposta de l’empresa que, com comenta un dels seus dos socis, Kiko Solà, és “la millor manera de relacionar-se amb tothom per arribar a tots els públics mantenint la nostra essència que ha estat sempre l’atenció personalitzada”.

La Corredoria d’Assegurances de Tarragona té dues parts diferenciades. Una és la office broker que fa possible el tracte personal amb el client de tota la vida. I l’altra és la sastreria a mida que va dirigida a corporacions i a col·lectius. La Corredoria treballa a tot el territori estatal des de fa més de 30 anys i segons explica Jordi Ferré, l’altra soci de l’empresa, “ha anat creixent integrant a agents asseguradors que han aportat la seva saviesa i han garantit a Ferré i Associats més marge de maniobra amb els proveïdors”.

Ara, a un sol clic de distància, a www.fabroker.eu tenim la possibilitat de contractar la nostra pòlissa a mida.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar