loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'editorial de TGN 'Piscina, un petit oceà' mostra les il·lustracions originals dels seus llibres

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 09 de desembre de 2014

El dijous dia 11 de desembre a La Cocotte, a la plaça del Rovellat, 13 de Tarragona, l'editorial Piscina, un petit oceà” inaugurarà una exposició que es podrà veure fins el dia 12 de gener.

Foto: Joan Rioné

Aquesta exposició és un recull d'esbossos i originals de les il·lustracions dels cinc primers llibres d'aquest projecte editorial especialitzat en àlbums il·lustrats per a tots públics. En l'exposició es pretén donar valor al procés creatiu que comporta fer un àlbum il·lustrat i reviure la sorpresa de la primera mirada, l'emoció de les històries que comencen.

Per a l'editorial els originals exposats són bocins de calidoscopis singulars, la particularitat dels quals ve donada pel tarannà i la tècnica dels seus autors (Anna Terricabras, Mar Borrajo, Marta Contreras, Anduluplandu i Armand). Veurem diverses tècniques com el collage, dibuix, acrílic, digital...

En l'exposició es convida a l'espectador a tafanejar entre aquestes històries incompletes que un dia van esdevenir llibres.

Un projecte ja guardonat i nascut a TGN l'any 2012

“Piscina, un petit oceà” és un projecte editorial nascut a Tarragona l'any 2012 i especialitzat en àlbums il·lustrats per a tots públics. Aquest projecte editorial va de la mà del grup de teatre “Genovesa, narratives teatrals” Els seus llibres ja han estat reconeguts amb diversos premis i nominacions:

- Premi “Liberisliber Xic 2014″ a la Fira d’editorials independents de Besalú (per Carrer del Mar)

- Llibre seleccionat com a un dels millors llibres 2013 pel Consell Català LIJ (al XXX Saló del llibre Infantil i Juvenil de Catalunya) per Formigues a la cuina.

- Llibre recomanat a la Fira del Llibre en Català 2013 (per Carrer del Mar)

- Llibre recomanat com a recurs de creativitat literària pel Laboratori de lletres i imatges de la Biblioteca Roca Umbert. (per El calaix de l'artista, Carrer del Mar i Una cosa tan petita que cap a la butxaca dels pantalons).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar