loader
menu

CIUTAT

Els vehicles pesats tindran una bonificació de fins el 50 % a l'AP-7 entre Altafulla i Martorell

El Circ Ciutat dimecres, 10 de desembre de 2014

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat la bonificació del peatge de fins al 50% als vehicles pesats en els trams de l'AP-7 paral·lels a la N-340. L'objectiu d'aquesta mesura, que s'engegarà quan s'aprovin els Pressupostos Generals de l'Estat per 2015, és reduir el pas d'aquests vehicles per la carretera N-340.

Www.cadenadesuministros.es

Durant la seva intervenció en la sessió de control al Govern en la Cambra baixa, la titular de Foment ha precisat que la mesura s'aplicarà en els trams Altafulla-Vilafranca del Penedès i Vilafranca- Martorell.

La ministra ha explicat que s'està treballant amb la Generalitat i completant les anàlisis econòmiques abans de la implantació d'aquesta mesura i ha assenyalat que encara s'han de celebrar diverses reunions, com les quals es tindran amb les principals associacions de transportistes. Pastor ha assenyalat que l'aplicació de bonificacions per al trànsit de vehicles pesats en trams d'autopista paral·lels a carreteres convencionals té un cost moderat i un efecte molt favorable a curt termini sobre el tràfic.

La responsable de Foment ha recordat que a l'abril de l'any passat aquesta mesura es va implantar en la carretera N-II al seu pas per la demarcació de Girona. Allí, aplicant una bonificació del peatge de fins al 50% als vehicles pesats, s'ha aconseguit reduir el pas d'1,7 milions d'aquests vehicles per la N-II.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar