loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Dotze instagramers exhibiran a la Rambla Nova la seva visió cultural de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 10 de desembre de 2014

Arriba El fotògraf convidat, una mostra que reunirà les sèries fotogràfiques dels 12 instagramers que al llarg de 2014, mes rere mes, han estat convidats per Tarragona Cultura a mostrar la seva visió de la cultura. L’exposició es farà als tres plafons publicitaris de la Rambla Nova (en la coca situada davant de l’OMAC) fins al 30 de gener de 2015, però l’acte de presentació de dijous tindrà lloc al Cafè Metropol.

A banda de ser un bon mitjà per compartir informació, les xarxes socials també són un bon medi per desenvolupar la creació fotogràfica i per gaudir d’una experiència artística plena. Tenint en compte això, fa dos anys que Tarragona Cultura va posar en marxa el projecte El fotògraf convidat a la xarxa social Instagram, on cada mes ha convidat un instagramer a mostrar, amb cinc imatges, la seva visió de la cultura.

Durant el 2014, cadascun dels fotògrafs participants ha triat un aspecte determinat de la cultura i n’ha articulat, doncs, una sèrie breu basada en els seus gustos i emocions. Aquesta experiència, que ens permet descobrir una gran diversitat de punts de vista al voltant d’un tema molt ampli i present en el nostre dia a dia, ara traspassa temporalment la pantalla del mòbil i s’exhibeix, tota sencera, en una altra via de comunicació i compartició molt viva de la ciutat, la Rambla, un dels punts de circulació més concorreguts. I ho fa mitjançant un suport publicitari: els plafons que habitualment serveixen per informar de les programacions i activitats.

Els autors que hi participen són Rosa Casanova, Albert Villena, Marc Espinosa, Cristina Turmo, Dolors Ayxendri, Octavi Lobo, Emilio Barruz, Víctor Murillo, Laura Rodríguez, Montse Riera, Albert Farnós i Marta Richardson. Els temes tractats són, respectivament, la cultura com a identitat, l’artesania, l’arquitectura, la música i el pas del temps, els escenaris del cinema, el grup musical Ankor, el patrimoni natural, la cultura popular, la gent de la cultura, la cultura de la quotidianitat i el viatge intern a través de la cultura.

Aquesta acció s’inclou dins del marc del Festival SCAN Tarragona de fotografia i rep la col·laboració d’El Teler de Llum, Centre d’Art de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar