loader
menu

Guanyem TGN comença a agafar cos

El Circ dimecres, 10 de desembre de 2014

Guanyem Tarragona comença a prendre cos. El moviment d'esquerres i municipalista ha convocat per dissabte, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, una jornada per debatre sobre el Codi Ètic que definirà aquest nou projecte rupturista.

Foto: Guanyem Tarragona

Es tractarà sobre l'ètica dels representants, l'ètica de la candidatura, els principis i compromisos externs i els criteris que han de guiar per confeccionar una llista a les municipals de l'any que ve. L'objectiu és treure conclusions comunes per mirar d'obtenir l'essència que ha de fer singular aquest projecte nascut del carrer. Des de Guanyem TGN, una de les seves portaveus, Carla Aguilar, confessa que la jornada de dissabte té molta rellevància perquè tots els moviments que donen suport i han escoltat aquesta plataforma posaran en comú els seus plantejaments.

La jornada, que se celebrarà de 10 a 14 hores, s’adreça a les persones que s’han adherit al Manifest de Guanyem Tarragona, però està oberta a tota la ciutadania en general. Guanyem ha convidat els representants de les forces polítiques i altres moviments amb qui ja està en converses, com ICV, EUiA, la CUP i també la Crida Municipalista, sorgida de la CUP. El suport de Podem també sembla ben encarrilat: "Sabem que són favorables", ha indicat Aguilar.

La reunió està dividida en dues parts: en la primera treballaran –de manera col·lectiva- les quatre qüestions referents al futur codi ètic de Guanyem Tarragona. En la segona part, es posaran en comú el treball dels diferents grups i en el plenari final consensuarem les conclusions de la jornada. "Esperem treure conclusions comunes i trencar amb la distància, i llavors elaborar un text sencer", ha explicat Carla Aguilar. Tot i que encara no han decidit si presentaran llista a les properes municipals, des de Guanyem TGN s'assegura que "la gent té moltes ganes de decidir", donant a entendre que tant volum de feina com estan duent en els darrers mesos hauria de tenir la recompensa de poder confeccionar una llista.

Això, però no es decidirà fins el gener, quan l'assemblea de Guanyem Tarragona es tornarà a reunir. Tenia previst fer-ho abans de Nadal, però finalment s'ha ajornat fins després de les festes de Nadal. Al marge de la jornada de treball, Guanyem Tarragona també anima la ciutadania a fer les seves aportacions al moviment de manera particular.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar