loader
menu

CIUTAT

La Fundación Repsol entrega 19 beques per a estudiants de la URV

El Circ Ciutat dijous, 11 de desembre de 2014

Fundación Repsol i el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona han lliurat les beques convocades per les dues entitats a 19 joves estudiants per al curs 2014-2015.

Foto: Fundación Repsol

Foto: Fundación Repsol

Foto: Fundación Repsol

L'acte de lliurament ha tingut lloc al Paranimf de la URV i ha estat presidit per César Gallo, vicepresident de Fundació Repsol; Josep Anton Ferré, Rector de la URV i Joan Enric Carreres, vicepresident del Consell Social de la URV.

Aquest programa de beques té per objecte col·laborar amb la universitat per facilitar l'accés i la permanència en els estudis universitaris a aquells alumnes d'educació secundària, que tenint un bon expedient acadèmic i motivació per emprendre aquests estudis, es troben amb dificultats econòmiques, socials o personals que ho dificultin.

Cada any s'adjudiquen 5 noves beques, dotades amb 5.000 € cadascuna, i es renoven pel mateix import les existents, d'acord amb les bases de la convocatòria de les mateixes. El pressupost total d’aquesta edició ascendeix a 95.000 euros.

Aquest programa de beques, suposa per Fundación Repsol una mostra més del seu compromís de col·laboració amb l'educació, amb la finalitat última de contribuir al progrés i desenvolupament de la societat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar