loader
menu

CIUTAT

El campaner de la Catedral de TGN protagonitza l'espot de Nadal d'una coneguda marca de patates fregides

Sergi Casado Ciutat dijous, 11 de desembre de 2014

Una coneguda marca de patates fregides ha gravat el seu espot nadalenc a Tarragona. I l'ha dedicat al responsable del grup de campaners de la Catedral de Tarragona, Cristobal Conesa, qui es presenta com "un simple "eslabón" de la cadena". L'anunci porta com a títol "Haz que la Navidad brille con Lays Gourmet", que és la firma internacional que ha triat la nostra ciutat per felicitar les festes a tot l'estat espanyol.

Foto: youtube.com

Foto: youtube.com

El vídeo, que ja es pot consultar a Youtube, acompanya Conesa fins a dalt de tot del Campanar de la Catedral el dia 31 de desembre, que és quan Conesa i la resta de campaners fan repicar la gran campana principal. "Nosaltres ens avancem a la resta del món", explica Conesa, en referència a que el dia 1 de gener se celebra el Dia Mundial de la Pau, però que a Tarragona ja és tradició avançar-se.

L'anunci recrea el passeig de Conesa per diferents racons de la Part Alta de Tarragona fins arribal a la Catedral. El que desconeix el responsable del grup de campaners de TGN des de fa més de vint anys és que amb motiu del repic tant especial, la marca ha fet reunir vells amics i coneguts de Conesa.

A molts tarragonins segur que se'ls posarà la pell de gallina en escoltar el gran repic de campanes amb què l'espot arriba al seu punt més àlgid. Conesa, qui, si no, també és l'encarregat d'acomiadar l'espot: "El Nadal representa un gran signe d'alegria, i tothom s'esforça al màxim per oferir als altres tot el millor que té. La pau no es guanya en un dia, sinó dia a dia".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar