loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana de Tarragona ja té una plaça al seu nom

El Circ Ciutat divendres, 12 de desembre de 2014

La Guàrdia Urbana de Tarragona està d'enhorabona. Poques vegades un cos de seguretat, ja sigui municipal, autonòmic, o estatal té un carrer o una plaça al seu nom. L'Ajuntament de Tarragona ha batejat com a plaça de la Guàrdia Urbana la nova plaça ubicada al costat del carrer Josep Maria Tarrassa, just darrere de la nova comissaria.

Foto: Ajuntament de TGN

L’acte es va emmarcar en la celebració dels 157 anys d'existència del cos, que va tenir lloc al Teatre Tarragona a les 12 del migdia. Agents de gala i un ampli ventall d'autoritats van seguir l'acte en primera persona. Es va projectar un vídeo del tarragoní David HIdalgo que radiografiava al detall el dia a dia d'un agent. També hi va haver parlaments de les autoritats i el lliurament de les condecoracions als agents de la Guàrdia Urbana.

Ess van donar distincions de la Creu a la Permanència en el Servei i la Creu al Mèrit Professional, així com les felicitacions col·lectives i individuals per la tasca desenvolupada per diferents agents, comandaments de la guàrdia urbana, col·lectius professionals i ciutadania que han col·laborat en la tasca policial.

Al finalitzar, els assistents es van traslladar a la nova Plaça de la Guàrdia Urbana, on l'alcalde Ballesteros va descobrir una placa, tal com s'observa en la imatge facilitada per l'Ajuntament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar