loader
menu

CIUTAT

TGN farà una expropiació forçosa de les finques on hi ha projectada l'Anella Mediterrània

El Circ Ciutat divendres, 12 de desembre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona farà expropiacions forçoses sobre diverses finques damunt de les quals estan projectats els equipaments de l'Anella Mediterània dels Jocs del 2017. La junta de govern local va aprovar definitivament el projecte la setmana passada, amb l'objectiu de completar l’àrea d’equipaments d’ús públic situada entre Bonavista i Camp Clar, terrenys en els que es preveu ubicar el gran pulmó del 2017.

Foto: Ajuntament de TGN

S'expropiaran més de 37.000 metres quadrats als barris de Ponent. El projecte, aprovat inicialment per la Junta de Govern Local el passat 18 de juliol, contempla agafar una bossa de 37.882 metres quadrats d'un total de 8 propietaris.

L'expropiació més gran és de 15.044 metres quadrats i la més reduïda és de tan sols 231 m2. També n'hi ha una de 7.186 m2 i una altra de 5.680.

El projecte d'expropiació va romandre durant un mes en exposició pública, tot i que des de l'Ajuntament no s'ha fet esment que algun propietari de les finques a expropiar hagués fet cap reclamació. Així doncs, a principis de l'any que ve, tal com va anunciar fa mesos el Tinent d'Alcalde dels Jocs, Javier Villamayor, començaran els treballs de moviments de terres per començar a definir el gran espai dels Jocs que canviarà la fesomia dels barris situats a Ponent.

L'anunci de l'expropició forçosa de diverses finques arriba l'endemà que l'Ajuntament va anunciar que injectaria 12 milions d'euros per desenvolupar projectes relacionats amb el 2017.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar