loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una cinquantena d'infants de Bonavista aprenen les diferents celebracions del Nadal a la UE

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 13 de desembre de 2014

Una cinquantena de nens i nenes de l'Eskurri Esplai de Bonavista han participat amb els seus monitors a una activitat d'Europe Direct Tarragona amb l'objectiu de conèixer les diferents formes com se celebra el Nadal arreu dels 28 estats membres de la UE.

Foto: Europe Direct TGN

Foto: Europe Direct TGN

Foto: Europe Direct TGN

Els infants han vist quines són les diferències respecte el seu Nadal, però també han comprovat que existeixen similituds. Per exemple, que als dos llocs mengem dolços i que els encarregats de dur els regals als nens, ja siguin els Reis Mags d'Orient, Santa Claus o Sant Nicolau, sempre tenen ajudants.

S'han fet dos grups: en el de nens més petits, s'han identificat els símbols: lema, dia d'Europa, moneda, himne i bandera, i els més grans han treballat amb la Carta de Drets Fonamentals.

La jornada també ha tingut la seva part més divertida i creativa. Els nens han fet diferents manualitats, entre les quals destaca uns murals on han volgut deixar clars quins són els valors de la UE.

L'activitat s'ha dut a terme al Centre Cívic de Bonavista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar