loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El tapís de Miró torna a Tarragona després de la seva estada a Londres

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 15 de desembre de 2014

El voluntariat de la Creu Roja a Tarragona i l’equip tècnic del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona han desembalat aquest dilluns el Tapís de Tarragona, obra de Joan Miró i Josep Royo, i l'han restituït als espais de l’exposició permanent del Museu. L'emblemàtic tapís torna a casa després d’haver estat exposat en la mostra organitzada per la Creu Roja Britànica amb fins benèfics, i que s’ha pogut visitar a la Galeria Henry Moore de la Royal College of Art de Londres del 24 de novembre al 6 de desembre.

Foto: Diputació de TGN

El Fons d'Art de la Creu Roja no el configuren només un conjunt d’obres d’art. També és un altaveu ben viu d’allò que empeny a tota una societat a intervenir activament davant les adversitats que ha de fer front la Humanitat. Valors com la solidaritat, l’ajuda, el respecte o la dignitat de la persona són el nexe d’unió dels grans artistes que han creat les obres del fons de la Creu Roja, la institució més gran del món, i amb més de 150 anys d’existència.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar