loader
menu

CIUTAT

La nova línia de bus que connecta Ponent amb el centre fa crèixer un 24% els usuaris en el primer any

El Circ Ciutat dilluns, 15 de desembre de 2014

La línia L34, que connecta els nuclis de la Floresta, l'Albada i Parc Riuclar amb el centre de Tarragona, ha fet créixer un 24 per cent el número d'usuaris de l'EMT en el seu primer any de funcionament. Amb motiu del Consell de la Mobilitat que s'ha celebrat a l’Ajuntament de Tarragona, la presidenta de l’Empresa Municipal de Transports i tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, ha presentat els números i n'ha fet un balanç molt positiu.

Foto: circdetarragona.com

El canvi de línia amb totes les seves millores ja ha tingut els seus fruits, d’una banda, disminuïnt el trajecte de més de 5 minuts dels usuaris de l’Albada i Polígon Riu Clar, en direcció Tarragona i així mateix facilitant trajectes més directes a tots els usuaris de la línia. En total, això ha suposat un 24% d’increment d’usuaris de mitjana, arribant a la zona de La Floresta a fins un 37%. Les xifres d’usuaris d’un sol dia del mes d’octubre de 2013 a 2014, han variat de 289 a 359, suposant això un èxit en aquest canvi.

Aquest fet, suposa també un estalvi pel que fa al cost del viatger per part de l’EMT en aquesta línia, que l’any passat era de 2.31€ i enguany ha disminuït a 2,24€, per tant suposa una reducció del 3%; a causa de la disminució dels quilòmetres útils efectuats.

El novembre de 2013 es va posar en marxa aquesta ruta que neix per millorar la connexió entre els nuclis de La Floresta, L’Albada i Parc Riu Clar i d’aquests amb el centre de la ciutat. Aquest canvi forma part de les accions encaminades a guanyar en rapidesa i freqüència en el transport públic, un dels objectius que estableix el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST).

La L34 va passar a substituir la Línia 7, que conectava els veïns de La Floresta, L’Albada i Parc Riu Clar amb el centre de la ciutat, però amb un recorregut que els obligava a haver d’arribar fins a l’àrea comercial o al polígon de Les Gavarres en algunes de les expedicions per anar cap al centre de la ciutat.Documents

Línia L34 TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar