loader
menu

CIUTAT

El doctor Llorenç Mairal serà el nou director de l'Hospital Joan XXIII a partir de 2015

El Circ Ciutat dimecres, 17 de desembre de 2014

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona tornarà a canviar de director. A partir de l'1 de gener de 2015, el doctor Llorenç Mairal rellevarà Dolça Cortasa com a màxim responsable de centre de l'hospital de referència a la demarcació de Tarragona. Pairal, que ocupa el càrrec de director mèdic de l’hospital des del març de 2013, té nou anys d’experiència en tasques directives a l’Institut Català de la Salut (ICS) al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El doctor Llorenç Mairal, nou director de l'Hospital Universitari Joan XXIII a partir de 2015. / ICS

Mairal, que ocupa el càrrec de director mèdic de l’hospital des del març de 2013, té 54 anys, és llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Medicina Nuclear i màster en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE.

La Dra. Dolça Cortasa inicia una nova etapa professional fora de l’Institut Català de la Salut.

En els darrers 9 anys, Llorenç Mairal ha desenvolupat diversos càrrecs de direcció en la Gerència Territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Així, entre el 2005 i el 2008 va ser el Cap d’Admissions de l’Hospital Joan XXIII, i del 2008 al 2009, en va ser adjunt a la Direcció de Centre.

Entre el 2009 i el 2011, va passar a desenvolupar la tasca d’adjunt a la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona, i des del 2011 fins l’actualitat, va ampliar les seves funcions d’adjunt també a la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre, fruit de la unificació de la gestió de les dues gerències. Des del març del 2013 era així mateix el director mèdic de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar