loader
menu

CIUTAT

Valls promocionarà els Jocs del 2017 amb una trobada internacional de promeses del tennis taula

El Circ Ciutat dimecres, 17 de desembre de 2014

Valls serà la seu d'una trobada internacional de promeses del tennis taula que servirà per promocionar els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La concentració està promoguda pel Patronat Municipal d'Esports de Valls, amb la complicitat de la Federació Catalana de Tennis Taula i Tarragona 2017, i tindrà lloc al pavelló Joana Ballart entre els dies 20 i 23 de desembre.

Foto: Tarragona 2017

L'activitat, que aplegarà 45 joves jugadors d'entre 12 i 16 anys provinents de les federacions catalana, espanyola i francesa, s'emmarca dins els actes de promoció dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, dels quals Valls n'és una de les seus, precisament acollint la competició de tennis taula.

El director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat, ha volgut felicitar l’Ajuntament de Valls i la Federació Catalana per l’organització de la trobada i ha afirmat que “que el territori aculli competicions d’aquest tipus significa un pas endavant en el nostre full de ruta, que té per objectiu visibilitzar els Jocs no només a Tarragona sinó a la resta de municipis seu”.

El tennis taula dels Jocs es disputarà al pavelló Xavier Tondo

Tot i que la competició de tennis taula dels Jocs Mediterranis està previst que es disputi al pavelló Xavier Tondo i Volpini, en aquest cas, l'escenari escollit per dur a terme aquesta trobada internacional que aplegarà jugadors infantils i cadets ha estat el pavelló Joana Ballart, al voltant del qual s'instal·laran fins a 16 taules per practicar aquest esport. L'objectiu de la trobada és que els competidors puguin realitzar entrenaments de tecnificació i participar en un campionat. Entre els participants a la trobada també s'han convidat 3 jugadors de les comarques de Tarragona, procedents del Gimnàstic de Tarragona, Enric Rodríguez, el CN Tarraco, David Cabrero, i el CTT Ganxets de Reus, Alba Virgili.

La comitiva de jugadors, entrenadors i seleccionadors de les tres federacions convidades -França, Espanya i Catalunya- s'allotjaran al Fèlix Hotel, des d'on s'habilitarà un servei de transport per apropar els integrants de les delegacions esportives al Joana Ballart, on tindrà lloc la trobada.

La selecció catalana, la formaran nou jugadors, que competiran amb jugadors provinents de la selecció espanyola i de seleccions de les lligues franceses de Midi-Pyrénées, Languedoc-Roussillon, i Provence Cote d'Azur.

Valls, seu dels Jocs Mediterranis

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 aposten per situar la demarcació al mapa esportiu internacional, promovent i donant suport a esdeveniments que serveixin per adquirir experiència i anar fent camí cap a la cita esportiva més important dels propers anys al territori. Del 30 de juny al 9 de juliol del 2017 la ciutat de Tarragona i 15 municipis més organitzaran la competició d’un total de 32 disciplines esportives. En aquest sentit, l’any 2017 Valls acollirà la competició de tennis taula al Pavelló Xavier Tondo i Volpini del municipi.

Tarragona 2017 segueix doncs recolzant i col·laborant amb competicions i iniciatives esportives importants impulsades des del territori amb l’objectiu no només d’implicar al màxim la ciutadania sinó també de millorar dia a dia els coneixements i la logística organitzativa d’activitats participatives d’aquest tipus. Finalment, destacar que la borsa de voluntaris de Tarragona 2017 compta ja amb una cinquantena de vallencs inscrits.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar