loader
menu

CIUTAT

TGN endreça Ca La Garsa i el seu entorn

Sergi Casado Ciutat dimecres, 17 de desembre de 2014

Durant aquests dies l'Ajuntament de Tarragona ha reemprès els treballs de condicionament de la plaça dels Àngels i de Ca La Garsa, i que van a càrrec del Pla Integral de la Part Alta (PIPA). L'obra consisteix en la renovació del paviment de la plaça situada entre els carrers Santa Anna, plaça del Fòrum i carrer Granada, que estava molt deteriorat, i que canviarà positivament la fisonomia de la plaça.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Els treballs es van iniciar arran de la descoberta d'un clavegueram al costat de Ca La Garsa de propietat municipal, que van obligar a fer millores en el recinte.

Segons va anunciar l'Ajuntament el juliol passat, els treballs que s'estan fent durant aquests dies consisteixen a consolidaran els arcs de la façana i també a regularitzar la part superior mitjançant una filada d’obra ceràmica a cada costat.

Per millorar l’aspecte general del recinte de Ca La Garsa, la tanca perimetral que hi ha actualment s'endarrerirà fins a arribar a tocar la façana, cosa que en canviarà la visió i farà que quedi més integrada a la plaça. A més, les peces de ceràmica es col·locaran més refuses que el pla de paret, per diferenciar les parts noves de les originals. Al terra també s’hi posarà gravilla.

A l'estiu, Ematsa ja va fer proves per determinar l’estat de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable, per si calia substituir algun tram. En aquest cas el tram nou ocupa el mateix lloc que el tram antic i els costos aniran a càrrec del seu pla d’inversions.

Pel que fa al pressupost dels treballs, el consistori ja va informar al juliol que el cost seria de 35.135 euros, que van a càrrec del Pla Integral de la Part Alta (PIPA).

Totes les actuacions

- Condicionament i consolidació dels arcs de la façana de Ca La Garsa
- Desmuntatge de la tanca de separació de Ca La Garsa que es tornarà a col·locar fins arribar a la façana.
- Demolició del paviment i excavació de terres fins a la cota de -40 cm
- Neteja de pedra natural recuperada de restes amb morter
- Col·locació d’encinta’t de pedra natural recuperada amb morter
- Construcció del ferm acolorit
- Col·locació de papereres


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar