loader
menu

CIUTAT

El Nàstic estrena el mural del seu centenari

El Circ Ciutat dimecres, 17 de desembre de 2014

El Nou Estadi ja compta des d’aquest matí amb el mural del centenari grana. Un total de 76 fotografies (des de la temporada 39/40) dels equips i plantilles de la història del Nàstic són els protagonistes de l’entrada principal a la zona de Tribuna.

Foto: gimnasticdetarragona.com

El president del Gimnàstic de Tarragona SAD, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat d’inaugurar aquest nou espai de la part posterior de la Llotja Presidencial del Nou Estadi. A més a més, en aquest acte amb motiu dels 100 anys d’història de l’entitat grana, també han estat presents els jugadors que componen l'actual primera plantilla del Nàstic.

Des de la temporada 1939-1940, un total de 976 futbolistes han vestit la samarreta grana, dels quals 610 estan presents al mural. Cal destacar que segons dades d’Enric Pujol, periodista i historiador que ha participat en la confecció del mural, que un total de 1179 jugadors han defensat l’escut del Nàstic durant aquests 100 anys.

El Gimnàstic de Tarragona SAD agraeix al Port de Tarragona, al Diari de Tarragona i a l’Arxiu la seva col·laboració per fer realitat aquest mural històric.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar