loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una comparsa de TGN es despulla en un calendari per pagar-se la festa durant el Carnaval

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 17 de desembre de 2014

La Comparsa de Carnaval PeTaDa de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa ha perdut la vergonya i s’ha despullat per realitzar un calendari amb fotografies artístiques dels membres de la Comparsa.

Fotos: Marta Richardson

Fotos: Marta Richardson

Fotos: Marta Richardson

Fotos: Marta Richardson

Fotos: Marta Richardson

En el calendari, un projecte instigat per la tarragonina Alba Prats, apareixen tots els membres de la comparsa tarragonina majors de divuit anys i que s’han atrevit a despullar-se davant de l’objectiu de la càmera d’una futura promesa tarragonina en l’àmbit fotogràfic, Marta Richardson. El calendari sortirà a la venda en breu. Tothom que vulgui adquirir-ne un pot demanar informació al local de l’Agrupació i també està previst que siguin els mateixos membres de la comparsa els que s'encarregaran de la distribució.

La finalitat d’aquest calendari no és cap altra que recaptar diners per al Carnaval 2015, en què PeTaDa estarà d’aniversari, ja que l’any que ve celebrarà 20 anys consecutius sortint al Carnaval de Tarragona i per aquest motiu està treballant per dur a terme diferents actes per aquesta efemèride. Precisament pensant en la manera de guanyar diners va sorgir la idea de fer aquest calendari.

L’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, es dedica bàsicament a la competició sardanista, però inclou altres activitats i vessants que la fan molt interessant, entre les quals hi ha el Carnaval. El Carnaval és un dels actes en què participa un major nombre de persones, perquè al darrere de la Rua de Lluïment hi ha molta gent treballant perquè, any rere any, la comparsa desfili pels carrers de la ciutat.

Com es va coure el projecte

“La idea del calendari va sorgir en finalitzar el Carnaval de l’any passat, durant la reunió de valoració, i allò que va començar sent un simple comentari, que fins i tot pocs crèiem que ho duríem a terme, ha acabat sent una realitat”, explica David Allué. “Els membres que han participat en el calendari són tots aquells, majors d’edat, que han volgut desprendre’s de la roba i deixar la vergonya aparcada a un costat. Val a dir que aquí ha tingut molt a veure la Marta Richardson que va facilitar molt les sessions, ja que tots els que hi sortim som gent molt normal i corrent... sense cap tipus d’experiència en aquest àmbit”, assegura.

La distribució del Calendari anirà a càrrec dels mateixos comparsistes però, a més, es podran aconseguir pel mòdic preu de 8 euros al Local de l’Agrupació, situat a l’avinguda d’Andorra, 7 de Tarragona.

Un molt bon moment per a l’Agrupació

L’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa està passant per uns dels millors moments de la seva història. Aquest any ha tancat una temporada excepcional. Compta amb colles a totes les categories del Campionat de Catalunya i duu al nom de Tarragona allà per on va.

Aquest any, la Colla Tarragona Dansa, la colla gran de l’Agrupació, la colla puntal... ha quedat per primera vegada sotscampiona de Catalunya, un fet històric escrit amb lletres d’esforç, passió i dedicació. Per altra banda, cal remarcar que la colla infantil, els Petits Tarragona Dansa, per primera vegada, s’han proclamat campions de Catalunya en la modalitat de Punts Lliures, i sotscampions al Campionat convencional. Sens dubte, una entitat forta i amb un planter envejable.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar