loader
menu

CIUTAT

La Cambra de Comerç només organitzarà una ruta de tapes l'any 2015

Sergi Casado Ciutat dijous, 18 de desembre de 2014

"Hem fet pujar el colesterol i ara ens hem de posar a dieta". Així ha explicat la Cambra de Comerç de Tarragona que l'any 2015 només organitzarà la ruta de tapes de la primavera, el Tarragonadtapes, i que la ruta de la tardor la deixen al calaix. El president de la Cambra, Albert Abelló ha insistit que la prioritat és fer "el just i necessari, i ben fet".

Foto: circdetarragona.com

La Cambra ho ha anunciat en el balanç del 2014 en tots els projectes en què es troba immers la Cambra tarragonina. De cara al 2015, les missions comercials a l'Àfriica tornaran a ser l'eix central del comerç exterior. De les 11 rutes previstes, 10 són al continent africà i una a l'Àsia. En números, Abelló ha detallat que els pressupostos de la Cambra per a l'any que ve creixeran en un 50 per cent i se situen en 1.571.000 euros. També ha deixat clar que tot i que no té previst presentar-se a les eleccions, no deixarà l'ens fins que el relleu del seu equip no estigui resolt.

1'5 milions de pressupost, un 50 per cent més que el 2014

Part d'aquests ingressos que preveu la Cambra, tal com ha admès el mateix Abelló, provindran del lloguer de dues plantes que han quedat alliberades de l'edifici de la Cambra i que es destinaran a empreses, corporacions o entitats. Són uns 500 metres quadrats, els quals, a la vegada també podrien ser ocupats i pagats per la mateixa Cambra. "Quan ningú fa obres, nosaltres en fem. Hem aprimat l'estructura un 65 per cent i no ens calien tants espais. Ara busquem una tipologia de client que faci que nosaltres també sumem amb ell", ha assegurat Abelló.

La Cambra també tindrà atenció als programes formatius, entre els quals també hi ha el del voluntariat del Jocs del 2017.

Fe cega en BCN World

Abelló també s'ha referit a altres aspectes de l'actualitat territorial. Sobre el nou rumb que ha agafat el projecte de BCN World, Abelló ha deixat clar que "no es pot perdre i no es perdrà, però caldrà estar amatents, tingui el nom que tingui". Sobre la negativa de Veremonte a comprar els terrenys a la Caixa, el president de la Cambra considera que "és inherent a una gran iniciativa com és Barcelona World, però té les seves transformacions". I ha dit que pot arribar a entendre la decisió de no comprar mentre no estigui fet el Pla Director Urbanístic.

La Cambra també ha enviat un missatge de suport a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en la reivindicació per exigir millores a l'estació de tren i en altres infraestructures, com el Tercer Fil o la necessitat d'alliberar el trànsit pesat de la N-340.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar