loader
menu

CIUTAT

Les tarifes de transport públic al Camp de Tarragona es congelaran durant el 2015

El Circ Ciutat divendres, 19 de desembre de 2014

El Consell d’Administració de l’Autoritat territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM) ha aprovat avui congelar les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2015. Així doncs, els títols de transport i les targetes sense contacte del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona mantindran el mateix preu que aquest 2014.

Així doncs, la T-10 costarà 12 euros (1 zona), 23, 75 euros (2) i 34,15 euros per a tres zones. Com aquesta totes les targestes mantenen els preus, tant pel que fa als tìtols individuals com als de famílies, ja siguin monoparentals o nombroses. Consulta aquí les tarifes de 2015.

Foto: circdetarragona.com

Pel que fa el preu de les targetes sense contacte que serveixen per carregar i recarregar els títols de transport del sistema tarifari del Camp de Tarragona, també s’han congelat les tarifes, que conserven el mateix preu que aquest 2014. En aquest cas, també es mantenen les bonificacions de 12 euros per a les T-MES que tinguin persones en atur.

Evolució del transport públic durant el 2014

Pel que fa a l’evolució dels viatgers del sistema de transport públic, aquest 2014 s’ha frenat la caiguda de viatgers i s’estima que el 2014 es tancarà amb una disminució de l’1,6%. El nombre total de viatgers al Camp de Tarragona aquest 2014 serà proper als 18,8 milions.

Pel que fa als usuaris, ha crescut de forma notable la fidelitat dels viatgers en el sistema, fet que ja es va iniciar durant el 2013. Així, fins a aquest mes d’octubre, el nombre de viatges dels títols de més fidelitat, el T-MES, ha crescut un 27,41%, mentre que els T-50/30 i T-10/30 han crescut un 5,34% i un 2,66% respectivament, comparat amb el mateix període de l’any anterior.

Per modes de transport, creixen els usuaris dels autobusos urbans de Reus i Tarragona. Pel que fa els operadors dels autobusos interurbans de Transports Públics de Catalunya, destaca el creixement continuat per segon any consecutiu dels usuaris del corredor Reus – Tarragona, que en els dos darrers anys acumula un creixement de viatgers de l’11%.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar