loader
menu

CIUTAT

TGN emprèn una nova lluita contra els estornells

El Circ Ciutat dilluns, 22 de desembre de 2014

L’Ajuntament de Tarragona torna a plantar cara als estornells i al seu so eixordidor. Des de l'àrea de Neteja del consistori s'ha contractat el servei de col·locació d’emissors de sons per controlar i foragitar aquests ocells a l'empresa Sahicasa. Els treballs ja han començat al desembre i s'allargaran fins el mes d’abril de 2015.

El servei consisteix en l’emissió de sons que espanten als estornells. Els aparells estan en funcionament els 7 dies de la setmana i de 5:30 h. a 6:30 h. pm, tot i que es podria retocar en funció de la mobilitat i hora d'arribada dels estols d’ocells. Es tracta de provocar sensació d’ inseguretat en l'espai on fan vida aquestes aus.

Els emissors s’han col·locat en els punts de la ciutat on hi ha més presencia d’estornells, per garantir la seva eficàcia:

Laterals plaça Imperial Tarraco: 2 equips (un davant de l’edifici de l’antiga Facultat i l’altre a interior de la plaça Imperial Tarraco).

Foto: tarragona.cat

Plaça dels Infants: 2 equips (un davant de l’edifici de l’antiga Chartreuse).

Rambla Nova, davant (Moto club): 2 equips (un davant del Metropol i l’altre davant edifici Ajuntament).

Plaça Josep Roig i i Raventós: 1 equip (a l’interior de la plaça).

Col·legi del Serrallo: 1 equip (a l’interior del pati).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar