loader
menu

CIUTAT

L'arribada del transport públic dóna oxigen provisional a l'entorn del Mercat Central

Sergi Casado Ciutat dilluns, 22 de desembre de 2014

El transport públic torna a passar pel carrer Colom, a tocar de les obres del Mercat. El pas i el soroll característic del transport públic per fi torna a ser perceptible en un entorn molt castigat i que necessitava alguna empenta per fer que refloti. L'arribada dels busos ho són, perquè passaran cinc línies i s’hi afegeixen també les que s’aproximen a la zona, com els que van a la parada de Ramón y Cajal i a Prat de la Riba.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

La regidora de Mobilitat i personal de l'Empresa Municipal de Transports s'hi han fet la foto aprofitant també l'estrena d'una pantalla que informarà del temps d'espera dels busos.

L'entorn del Mercat, però, continua igual de degradat. Si fa uns mesos es parlava d'urbanitzar l'entorn del Mercat i deixar-lo una mica decent, la realitat és que la "particular zona zero" de Tarragona, com va denunciar la Cambra de Comerç fa uns mesos, continua inert. Blocs de formigó, tanques metàl·liques i la sensació d'estar enmig d'una obra és més present que mai.

Les tanques no es poden retirar perquè formen part de l'obra, i això fa que els entorns pròpiament dits del Mercat continuïn sent estrets i convisquin amb els materials de l'obra.

L’Ajuntament ha indicat que han estat l’asfaltat del carrer, han pavimentat la vorera, senyalització de l’entorn, senyalització del terra per indicar el carril bus i al mateix temps, com en altres punts de la ciutat i la instal·lació de l’enllumenat de Nadal.

A més, un dels dos pessebres que cada any realitza la Brigada Municipal en un punt de la ciutat, enguany està ubicat al carrer Colom alçada amb el carrer Reding.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar