loader
menu

CIUTAT

La samarreta del Nàstic de la propera temporada estarà patrocinada pel grup Sorigué

El Circ Ciutat dimarts, 23 de desembre de 2014

El grup empresarial Sorigué i el Nàstic han oficialitzat l'acord de patrocini fins el juny de 2017. L'entesa preveu uns ingressos anuals per al club grana d'uns 300.000 euros, i per això, a partir de la propera temporada Sorigué serà el patrocinador principal i el seu logo lluïrà a la samarreta oficial. En concret, l'acord comprèn la temporada actual (2014-15) i les dues properes (2015-16 i 2016-2017).

Foto: gimnasticdetarragona.com

A l’acte de presentació han assistit el president del Gimnàstic de Tarragona SAD, Josep Maria Andreu, i el conseller delegat de Sorigué, Luis Villena.

La relació entre el Nàstic i el grup empresarial es va iniciar la passada temporada. Amb la firma d’aquest contracte s’oficialitza el recolzament de l’entitat al principal exponent esportiu de la ciutat.

L’acord signat contempla el patrocini de Sorigué al club en tres temporades. Com a contraprestació al patrocini, la imatge de la empresa anirà lligada al Nàstic en diferents suports i tindrà presencia a l’estadi i als camps d’entrenament. A partir de la propera temporada Sorigué apareixerà com a principal patrocinador a la samarreta oficial. La nova equipació es presentarà a finals d’aquesta temporada 2014-2015.

Sorigué

Sorigué és un conglomerat empresarial amb origen a la dècada dels ’60 i referent a Espanya en les àrees de serveis i obres hidràuliques, edificació, obra civil i conservació, gestió de residus, projectes industrials, manteniment urbà, jardineria i paisatgisme, asfalts i materials.

Recentment el grup empresarial ha presentat la seva nova identitat corporativa que aglutina sota la marca Sorigué la seva estructura de 40 empreses amb més de 2.000 empleats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar