loader
menu

CIUTAT

La Fundació Onada participa en l'elaboració de les cistelles nadalenques de Dow Chemical

El Circ Ciutat dimarts, 23 de desembre de 2014

Un total de 60 col·laboradors de la Fundació Onada amb capacitats diferents han col·laborat, un any més, en el muntatge de les cistelles de Nadal que Dow Chemical Ibèrica ha lliurat als seus empleats i empleades.

Foto: Dow Chemical Iberica

Aquest treball és fruit d'un acord de col·laboració entre Dow i el Servei d'Orientació i Integració laboral de la Fundació Onada. El programa té com a objectiu que les persones amb capacitats diferents obtinguin les habilitats necessàries per poder aconseguir i mantenir un contracte laboral de manera estable.

Així doncs, a través d'aquesta iniciativa Dow dóna suport a la Fundació Onada en la seva missió perquè aquest col·lectiu de persones aconsegueixi una oportunitat laboral i formi part del mercat de treball.
Sota el propòsit de donar a conèixer aquesta col·laboració a tots els empleats de Dow, al mateix temps que fomentar la solidaritat amb les persones amb discapacitat, cadascuna de les cistelles conté un calendari protagonitzat pels col·laboradors del Centre Especial d'ocupació de la Fundació Privada Onada.

Així mateix, i per tal d'agrair de manera especial l'aportació duta a terme pels treballadors de la Fundació, alguns representants de Dow han visitat les instal·lacions de la Fundació Santa Teresa del Vendrell i han lliurat unes cistelles de Nadal. La trobada ha comptat amb la presència de Marta Tutusaus, Directora de la Fundació Onada; Josep Gilaberte, Coordinador de la Fundació Onada; Kepa Díaz de Mendibil, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona; Claudia G. Tagliavini, Directora de Comunicació a Dow Chemical Ibèrica; Josep Boronat, Director de Relacions Públiques per Tarragona; Contxi Sumoy, representant de Recursos Humans i José Carlos Eiriz, director de Fundalis.

Per la seva banda, els treballadors de la Fundació Onada també han volgut agrair a Dow Chemical la confiança dipositada en ells per a aquesta tasca i han fet entrega d'uns presents elaborats a mà per ells mateixos, amb molta cura, a partir de productes reciclats, en els diferents tallers impartits a la institució


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar