loader
menu

CIUTAT

Prop de 400 músics han actuat al Nadal Musical de la Via T

El Circ Ciutat dimecres, 24 de desembre de 2014

Prop de 400 músics han participat en la campanya Nadal Musical, organitzada per l'associació de comerciants Via T, que ha comptat amb una trentena d'actuacions.

Foto: Via T

Foto: Via T

S'ha gaudit d’una coral de Nadales, amb una Txaranga que s’ha passejat per tota la ciutat, amb alumnes del Conservatori de Musica, de l’escola Nou Art i escolta Estudi de Musica, l’Escola d’angles Bills English School els quals van portar 200 nens de entre 3 i 6 anys els quals varen cantar Nadales a la Plaça Verdaguer, grups professionals i grups que ara comencen, tots han donat el millor de si mateixos i han fet gaudir als vianants que s’ho han trobat per casualitat, als que tenien els programari i als mateixos botiguers que estan molt contents del resultat de la campanya.

En paral·lel, també hi havia una campanya solidaria Patrocinada per La Caixa Obra Social amb la qual s’han recollit 25 cèntims d'euro per cada compra, i en els propers dies es coneixerà l'import recaptat, i que anirà destinat a la Fundació Casa Sant Josep.

Via T valora molt positivament la campanya, agraeix als als col·laboradors la confiança en el NADAL MUSICAL i esperen millorar més coses de cara l’any vinent per fer d’aquest acte un referent nadalenc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar