loader
menu

CIUTAT

El Bany de Sant Silvestre de TGN celebra la trentena edició

El Circ Ciutat dilluns, 29 de desembre de 2014

El proper dimecres 31 de desembre la Platja de la Comandància tornarà a ser l'escenari del tradicional Bany de Sant Silvestre per acomiadar l'any d'una forma valenta i freda. L'esdeveniment organitzat per l'Associació de Veïns del Port compleixen enguany 30 anys i farà un homenatge al seu impulsor Joan Cerón, ja traspassat.

La convocatòria està prevista a les 12h on es concentraran els participants a la sorra, i a les 13h es donarà el tret de sortida per entrar a l'aigua, tot amenitzat per música. Aquells que es mullin de cap a peus rebran per part de l'A.V.V del Port una samarreta, neules, cava i caldo calent. Les últimes edicions han aplegat al voltant de mig miler de persones.

Aquesta edició és especial per dos motius, d'una banda se celebren 30 anys des que alguns socis de l'antic Gimnàs Joan Cerón del barri van començar a impulsar al 1984 aquesta acció de l'últim matí de l'any que s'ha anat conservant i creixent al llarg dels anys.

Foto: circdetarragona.com

D'altra banda els 5 anys que fa que ho organitza l'A.V.V del Port de forma oficial i segura des del 1994 que va apostar per continuar-ho oferint donat que el creixement de participants d'un acte nascut de forma popular i reduïda requeria major control, seguretat i permisos. D'aquesta manera l'acte compta amb una ambulància del SEM, una llanxa de Salvament Marítim, assegurança i la col·laboració d'uns 15 membres de l'Associació vetllant per un bon funcionament i atenció.

S'espera com cada any un gran nivell participatiu i la presència de diversos rostres polítics municipals. En aquesta ocasió, i amb motiu del 30è aniversari es farà un reconeixement commemoratiu a la memòria de Joan Cerón, ja traspassat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar