loader
menu

CIUTAT

Tòtem Cafè va contractar un detectiu per comprovar que el veí que els denuncia viu realment en una altra casa

Sergi Casado Ciutat dimarts, 30 de desembre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona per fi ha concedit al Tòtem Cafè la llicència per a dur a terme l'activitats de "bar musical i restaurant musical" que sol·licitava des que va obrir durant les festes de Santa Tecla de 2013. Per aconseguir-ho de manera definitiva i "signat per la regidora", segons Tòtem, han hagut de realitzar cinc noves proves de sonometria per determinar que el nivell de decibels s'ajustava a la legalitat. Només d'aquesta manera, el vistiplau ja és el definitiu.

Foto: circdetarragona.com

L'àrea de Llicències del consistori ha confirmat al Circ que en data 10 d'abril de 2014 es va concedir als propietaris de Tòtem Cafè el canvi de llicència, passant de "restaurant-bar" a la denominada "bar musical i restaurant musical"; un permís que li amplia les possibilitats de negoci, com per exemple, oferir música en directe i obrir fins a 2/4 de 5 de la matinada.

L'aprovació inicial es va fer al novembre i el passat 2 de desembre es va comunicar que des de Tòtem ja s'havien anat complint tots els requeriments exigits i amb la documentació demanada, la qual cosa donava a entendre que la llicència per fi era una realitat.

Un detectiu va seguir el "veí fals"

Tots els obstacles per aconseguir la llicència han vingut, segons Totem, per les denúncies d'un veí fals que té llogat un dels pisos de damunt del local, i a qui se'l vincula amb el pub Highland, del qual en va arribar a ser el responsable de publicitat i premsa. La direcció de Totem ja va emetre un comunicat, ara fa uns mesos, en què carregava durament contra el llogater de dalt, al que van qualificar com a "fals veí", però també va contractar un detectiu privat.

Durant uns dies, el detectiu va seguir el llogater "fals" i va fer-li un seguiment per recopilar dades suficients per denunciar els fets davant dels Jutjats i desenmascarar la mentida. Fotografies i informació que demostrarien que la persona que té llogat el pis de damunt del Tòtem Cafè no hi viu, i que, en conseqüència, les denúncies sistemàtiques que ha posat contra Tòtem Cafè podrien tenir vinculació amb el Highland.

En l'informe presentat al Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona, segons ha pogut saber El Circ, es detalla i s'explica que el "veí fals", el nom del qual no reproduïrem en aquest article, fa vida en una altra casa, a prop de la Imperial Tàrraco, i no a l'immoble des del qual ha posat totes les denúncies a Tòtem Cafè.

La querella als Jutjats contra el "fals veí" es va presentar el juliol passat. Tot i que en primera instància va ser desestimada, després s'ha acceptat a tràmit. L'esquerda entre dos dels referents dins de l'oci nocturn de Tarragona es va acabar fent pública del tot després que una nova associació de sales de festes formada pel Highland, el 24 i Otto Zutz va emetre un altre comunicat en que denunciava el Totem per "competència deslleial."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar