loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El productor tarragoní Marc C. Griso publica la seva primera novel·la i també en fa la BSO

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 06 de gener de 2015

El productor tarragoní Marc C. Griso publica aquesta primavera la seva primera novel·la 'Si de verdad pudiera' de la que també ha escrit la BSO a base de temes chill, lounge i deep-house. Com a prèvia del seu nou projecte, a partir d'avui dilluns ja pots llegir o descarregar-te de forma gratuïta els tres primers capítols de la seva nova obra. En unes setmanes presentarà de manera oficial el senzill promocional de la BSO, 'Little 22'.

Foto: David Oliete

'Si de verdad pudiera' és una novel·la formada per dues històries paral·leles ubicades a Barcelona i Madrid respectívament on, fruit de l'atzar i del destí, els personatges de la trama acabaran trobant-se a Tarragona. Segons l'autor, de 34 anys, "la novel·la acaba reflexionant sobre la llibertat de decidir allò que realment voldríem portar a terme si res ni ningú ens ho impedís". "Situacions del dia a dia, l'amor, el treball, la relació amb la família i parella i com es combinen aquests elements amb els desitjos més interns i personals dissenyen la trama d'aquesta primera novel·la", ha destacat l'autor.

L'obra arriba acompanyada d'11 cançons de música electrònica escrites per Marc C. Griso i que han estat gravades durant el passat 2014 al seu propi estudi. Músics com Simón Fernández, Toni Just, Àngel Santiago, Joan Martí, el vocalista Rangel o l'artista Estela Martin han acompanyat a Marc C. Griso en aquest segon viatge per la música electrònica en els seus diferents gèneres i estils. En aquesta ocasió, Ivan Torrent, compositor de música de cine i productor amb una important trajectòria en el món de la música a nivell internacional, ha estat el director musical de tot el projecte.

Si t'agrada el text, et convidem a que utilitis el hashtag #sideverdadpudiera per explicar un somni, una il·lusió o algun fet que t'agradaria viure sense cap més límit que fer-ho amb total llibertat. Més de 60 persones ja han participat d'aquesta petita campanya i tots ells formaran part de l'annex de la novel·la. El compte enrere per poder gaudir de tot el projecte ja ha començat!

"...Antes o después, todos nos escondemos detrás de un paraguas que nos protege, en muchos casos, para coger fuerza, seguir hacia adelante y brillar entre la multitud. Nico y María; Álex y Ona, los personajes de #Sideverdadpudiera, se esconden detrás de sus vidas, sus deseos y anhelos aunque siempre protegidos por la familia y el amor verdadero, el de verdad. El que no se esconde a pesar de las dificultades de la vida..."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar