loader
menu

CIUTAT

El Nàstic obre els braços al Tarragonès

El Circ Ciutat dijous, 08 de gener de 2015

El Nàstic ha presentat un nou projecte adreçat a tots els ajuntaments i clubs de futbol de la comarca del Tarragonès perquè ajudin a omplir el Nou Estadi. La iniciativa del club tarragoní està pensada en la participació i reconeixement als 22 municipis de la comarca, que sumen més de 250.000 habitants, i als 28 clubs de futbol, que engloben a 388 equips.

Foto: gimnasticdetarragona.com

El club grana es vol apropar a tots els pobles i clubs de futbol del territori per sumar conjuntament i omplir el Nou Estadi amb el major nombre possible d’espectadors de cara a una segona volta de lliga que es preveu intensa i amb un play-off d'ascens com a objectiu únic i ineludible. La intenció, de retruc, servirà per tornar a augmentar la mitjana d'assistència a l'estadi grana, que no arriba als 4.000 espectadors.

D’aquesta manera, els municipis i clubs que s’adhereixen al projecte ‘Junts Commarca’ seran els protagonistes a les graderies del Nou Estadi en cadascun dels partits que el Nàstic jugui com a local.

Cada partit, un o varis clubs de futbol i municipis seran els convidats estrella del matx que disputi el primer equip grana. Els clubs de futbol disposaran d’entrades per a tots els seus jugadors, tècnics, familiars i directius en el dia de partit. A banda, gaudiran de la presència del primer equip del Nàstic al camp del club associat, la presentació al Nou Estadi del seu futbol base a la mitja part, descomptes als seus jugadors en activitats del Gimnàstic de Tarragona SAD (campus, tecnificació, torneig...), entre d’altres facilitats.

Mentre, les poblacions també disposaran d’entrades per al dia de partit, les quals seran lliurades pels jugadors del primer equip grana, que es desplaçaran fins al municipi amb el bus oficial del Nàstic. A més a més, tindran un cartell personalitzat el dia de partit, la participació en una acció de tota la població, entre d’altres.

Un cop hagin ‘passat’ tots pel Nou Estadi, hi haurà un premi molt especial pel guanyador. El club de futbol i municipi que hagin aportat un major nombre d’espectadors al camp rebrà gratuïtament la indumentària esportiva de la marca Nàstic per a tots els equips de la seva entitat esportiva.

L’acte de presentació va tenir lloc a l’Autoritat Portuària de Tarragona i va comptar amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i els alcaldes dels municipis i presidents dels clubs del Tarragonès.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar