loader
menu

CIUTAT

Tarragona també se solidaritza amb les víctimes del setmanari francès #CharlieHebdo

Sergi Casado Ciutat dijous, 08 de gener de 2015

Tarragona també s'ha solidaritzat amb els parisiens, amb els francesos i amb tots els periodistes. Amb l'alcalde al capdavant, l'Ajuntament de Tarragona s'ha sumat al minut de silenci en memòria de les 12 víctimes en l'atemptat yihadista contra la redacció del setmanari satíric francès Charlie Hebdo.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Amb nombrosos cartells amb el #JeSuisCharlie, les principals autoritats del consistori, així com diferents cossos de Seguretat, com la Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil. El minut de silenci s'ha respectat de manera escrupolosa i, en acabar, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros ha assegurat que "avui tots ens sentim parisiens, francesos i periodistes".

Ballesteros ha recordat que "el que han volgut matar no són persones, sinó idees i principis de llibertat, tolerància i opinió lliure i davant de tot això només podem confrontar més tolerància i molta democràcia". El batlle també ha explicat que ha enviat una carta de condol a l'alcaldessa de Paris i a les primeres autoritats de l'estat francès, i ha afegit que "fem extensiu el nostre condol "als centenars de ciutadans francesos afincats a Tarragona.

Més seguretat al Port de Tarragona i a l'aeroport de Reus

D'acord amb l'increment de la fase d'alerta, Ballesteros ha explicat que s'ha reforçat la seguretat a les infraestructures portuàries i aeroportuàries, així com en la Indústria Química i els centres de producció d'energia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar