loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Isaac Herrera seguirà com a cap de colla dels Xiquets del Serrallo dos anys més

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 11 de gener de 2015

L'Assemblea General ordinària dels Xiquets del Serrallo va torna a escollir Isaac Herrera com a cap de colla i també a Lluís Monfort com a president pels propers dos anys. La seva va ser l'única candidatura presentada en les eleccions per renovar la Junta en un acte celebrat al local d'assaig provisional, el Tinglado número 4 del Moll de Costa.

Una imatge de l'assemblea. / xiquets del Serrallo

Isaac Herrera. / circdetarragona.com

La nova junta va rebre el suport del 71% dels assistents en l'assemblea més concorreguda de la colla en els darrers anys. Pel que fa a la part directiva, la Junta està formada per Lluís Monfort, president, Francesc Subirats, vicepresident, Albert Torres, secretari, i Daniel Altura, tresorer. Aquestes persones formaran equips de treball amb castellers per cada àmbit d'acció i, a més a més, la colla tindrà organitzats dos comitès per a fer tallers i per a donar la benvinguda als nous castellers.

L'equip tècnic

Cap de colla: Isaac Herrera

Segon cap de colla: Christian Borràs

Responsable de l'Escola de Castells: Daniel Molero

Equip de pinyes: Xavier Bailach, Albert Torres, Raül Luengo, com a cap de crosses Asun Martínez i Elena Guzmán, Jordi Vidal, Sergi Ferré, Pere Antoni Vivas i Miquel Ferré

Equip de canalla: Maruan Labbas, Yaiza de la Cruz, Christian Rodríguez, Aina Bravo

El cap de colla va agrair la feina realitzada per dos components de la tècnica que no continuen: Roger Príncep, qui ha estat cap de troncs i també fou cap de colla l'any 2012, i Toni Valls, qui ha estat cap de canalla durant moltes temporades.

Els objectius anunciats per Isaac Herrera per al 2015 són el 2 de 7, el 4 de 8 i el 3 de 8. Els assajos començaran el divendres 30 de gener, a les 19.00 hores amb l’Escola de Castells i l’assaig de canalla, i a les 20.30hores amb l’assaig general. El cap de colla també va avançar que el primer assaig general del 30 de gener serà més curt perquè la Tècnica vol fer una presentació del treball programat.

La colla afronta il·lusionada el 2015 després de tancar la millor temporada de la seva història el 2014, i amb l'al·licient que té un local d'assaig (provisional) des de l'inici dels assajos (la colla va mudar-se a la T4 a l'agost de l'any passat). A més a més, en aquest mateix local hi té muntada una xarxa d'assaig, posada a punt en els darreres mesos, la qual cosa no havia passat mai fins ara als Xiquets del Serrallo, doncs la colla havia de desplaçar-se forçosament a un altre espai on la xarxa estava ubicada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar