loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN liderarà mobilitzacions per exigir millores a l'estació de tren

El Circ Ciutat diumenge, 11 de gener de 2015

L'Ajuntament de Tarragona pilotarà les mobilitzacions per defensar millores per a l'estació de trens. De moment, començaran parlant amb institucions i entitats de la ciutat i d'arreu del territori. A més, "fins i tot ens plantegem acabar amb una mobilització ciutadana", ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) el regidor de Territori, Carles Castillo.

Foto: circdetarragona.com

Tot plegat ha arribat després que Adif hagi anunciat destinar gairebé tres milions d'euros a millorar l'estació de tren de Reus."Estem molt enfadats amb el tracte que ens han donat el ministeri i Adif", ha sentenciat Castillo. "El que creiem, com a Ajuntament, és que hem de començar a mobilitzar-nos", i "fins i tot ens plantegem acabar amb una mobilització ciutadana", ha recordat el regidor. Tot plegat ha arribat després que Adif hagi anunciat destinar gairebé tres milions d'euros a millorar l'estació de tren de Reus.

Des de Tarragona es reclamen "unes contrapartides molt mínimes", segons Castillo, respecte la implantació del 'tercer fil' a la ciutat. Encara no fa un mes que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, augurava accions de protesta "contundents". "Hem tingut un any i mig de paciència amb el Ministeri de Foment i s'ha acabat. No podem permetre per més temps que se'n riguin de nosaltres", etzibava llavors Ballesteros.

El regidor assegurava aquest divendres al seu compte de Twitter que s'estava preparant "alguna història" per reivindicar les millores que necessita l'estació tarragonina.

Aquest dissabte ha detallat una mica més a què es referia a les xarxes socials, i ha explicat que "la idea és fer una bola de neu que es vagi fent gran". Per ara, preveuen iniciar contactes amb institucions i entitats amb les quals tractaran la qüestió, però no descarten acabar amb una "mobilització ciutadana" que serveixi per mostrar el malestar dels tarragonins.

"Reclamem la signatura del conveni famós que el que marca són unes contrapartides molt mínimes, molt prudents, que demanem la ciutat de Tarragona pel tema del tercer fil". Així ha exposat Castillo les demandes del consistori, que passen, sobretot, per les obres de l'estació de trens de Tarragona, que està "en una situació molt indigna", ha reconegut.

"S'ha de solucionar el tema de l'accessibilitat, s'han de posar les passeres que s'han promès per connectar la ciutat amb l'altra banda de la via, amb la part de mar, i una sèrie de mínims que creiem que són molt prudents i que hem d'exigir com a ciutat de Tarragona", ha finalitzat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar