loader
menu

CIUTAT

Tres locals d'oci nocturn de TGN acusen l'Ajuntament de prevaricació i d'afavorir el nou Totem

El Circ Ciutat dilluns, 12 de gener de 2015

L'oci nocturn de Tarragona torna a ser notícia, i altre cop per disputes i desavinences entre locals, i amb l'Ajuntament de Tarragona enmig dels dos bàndols. I ara, a més, denunciat per la nova associació de sales de festes de TGN formada pel pub Highland, el pub 24 i l'Otto Zutz.

El Tòtem Cafè. / circdetarragona.com

El pub Highland. / circdetarragona.com

Així ho ha fet públic l'Ajuntament, que ha explicat que aquest nou col·lectiu de l'oci nocturn tarragoní els ha acusat de prevaricació i d'afavorir al Totem Cafè en l'obtenció de la llicència. Aquest local tenia concedida la nova llicència de bar-musical i restaurant-musical des de d'abril de l'any passat, tal com van explicar al Circ des de l'àrea de Llicències municipal.

La nova associació (ASFIST) va irrompre en el panorama de l'oci nocturn tarragoní l'octubre de l'any passat, i ho va fer responent a unes denúncies de la direcció de Totem cap Highland a causa d'un veí que els venia denunciant des de feia temps. El nou col·lectiu de sales de festes acusava el nou Totem Cafè de fer competència deslleial durant un any i mig a la resta del sector perquè no disposava dels permisos necessaris.

Fins i tot el Totem va criticar la lentitud municipal a l'hora de tramitar-los la nova llicència, i que ara, podria tornar a quedar enlaire si així ho decideix el jutge.

Finalment, la nova associació liderada pel Highland ha decidit emprendre accions legals, tal com va augurar en el seu comunicat d'octubre de l'any passat, i ha acabat portant l'Ajuntament de Tarragona als jutjats per prevaricació, i per afavorir el Totem Cafè.

L'equip de govern socialista ha defensat la "pressumpció de veracitat de la tramitació de la llicència i la tasca administrativa dels seus professionals", i afegeix que "hem estat molt curosos en la tramitació". L'equip de Ballesteros lamenta "l'ús partidista que s'està fent del tema" i per això posaran l'expedient en mans dels serveis jurídics municipals, al temps que assegura que "lamentem la instrumentalització que es fa de la justícia. Creiem que ho hem de deixar en mans de la justícia".

Aquest és el segon cop que l'equip de govern socialista queda esquitxat per una denúncia judicial relacionada amb els locals d'oci nocturn de la ciutat. L'actual regidor d'Urbanisme, Carles Castillo, està imputat en un procés
en què se l'acusa d'haver afavorit el pub Highland, negoci que ara està entre les denunciants.

Comunicat de l'equip de govern municipal

"Aquesta situació s’ha generat per la competència comercial entre dos establiments. El recurs contenciós administratiu, hauria estat la forma racional de dirimir les diferències amb l’Ajuntament, previ a un recurs penal que hauria evitat denunciar a funcionaris i tècnics.

L’Ajuntament defensa la presumpció de veracitat de la tramitació de la llicència i la tasca administrativa dels seus professionals. Creiem que hem estat molt curosos en la tramitació. Lamentem l’ús partidista que s’està fent del tema i posem l’expedient en mans dels serveis jurídics municipals, a fi i efecte que ens assessorin sobre l’ús interessat que es fa de la política.

Així mateix, lamentem la instrumentalització que es fa de la justícia. Creiem que ho hem de deixar en mans de la justícia i que aquesta faci el seu curs sense interferències.

En aquest sentit, ens posem a disposició del jutge per traslladar-li tota la documentació que ens requereixi."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar