loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Port de Tarragona es promociona a Berlín

El Circ Ciutat divendres, 08 de febrer de 2013

El Port de Tarragona ha tingut de nou una important presència a Fruit Logistic, la principal fira de productes frescos del món, que s’ha celebrat entre els dies 6 i 8 de febrer a Berlin. El principal objectiu comercial de la instal·lació portuària al saló ha estat la promoció dels serveis de Short Sea Shipping (SSS) entre Itàlia i la capital catalana. El Port de Tarragona ha comptat amb un estand amb Fruport i ASA Lines, per promoure conjuntament el seu Server amb Vado Ligure.

Fotografia a la Fruit Logistic Berlin 2013/ Port de Tarragona

La infraestructura catalana té una àmplia experiència en els serveis de productes frescos de SSS i disposa de procediments específics per aquest tipus de tràfics, que permeten agilitzar el pas de les mercaderies pel Punt d’Inspecció Fronterer (PIF) i per la Duana. En aquest sentit, durant la seva presència a Fruit Logistic Berlin, el Port de Tarragona ha donat a conèixer el nou PIF, operatiu des del passat mes de juliol, i que ha contribuït a optimitzar els processos relacionats amb les mercaderies peribles i a donar un servei més complet als seus clients.

Així mateix, la delegació del Port de Tarragona, encapçalada pel director de gestió de clients i desenvolupament de negoci, Jordi Armengol, ha promocionat a la fira la connectivitat existent des de Tarragona. El Port de Tarragona ha complert els objectius establerts i ha mantingut reunions per tal d’enfortir vincles comercials amb operadors logístics, importadors i exportadors de fruita i diferents empreses relacionades amb el sector. Tot i ser una fira sectorial, Fruit Logistic Berlin engloba tota la cadena logística i permet contactar des de productors fins a armadors marítims, passant per exportadors i operadors logístics.

Així, al llarg dels tres dies de fira, la delegació del Port de Tarragona ha mantingut també trobades amb els principals armadors de l’àmbit reefer i amb productors i exportadors de les zones de contratemporada (Brasil, Xile, Argentina, Colòmbia, Costa Rica etc).

Enguany Fruit Logistica ha comptat amb més de 2.500 empreses expositors procedents de 83 països.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar