loader
menu

CIUTAT

La Fundació La Muntanyeta busca un arquitecte perquè redissenyi l'antic Institut de Bonavista

El Circ Ciutat dimarts, 13 de gener de 2015

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona – Fundació La Muntanyeta, amb la col·laboració de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, han convocat un concurs per contractar un arquitecte perquè s'encarregui de la remodelació de l'edifici de l'antic institut de Bonavista, per tal de convertir-lo en un equipament al servei de les persones amb discapacitat.

Foto: Fundació La Muntanyeta

La remodelació es tirarà endavant gràcies a una subvenció de 500.000 euros de la convocatòria de projectes del 0.7% de l’IRPF, i després que l’Ajuntament de Tarragona aprovés la cessió de l’edifici a la Fundació La Muntanyeta.

Obra en tres fases

Està previst que l'obra es realitzi en tres fases. En la primera fase es crearan 12 places de residència i 16 de centre ocupacional. D’altra banda, s'està estudiant la possibilitat de que també es pugui ubicar a l’Edifici Blanc el servei de Centre Ocupacional que, actualment, s’ofereix a les instal·lacions de Sant Pere i Sant Pau. En aquest supòsit, es crearien 12 places de residència i 40 de Centre Ocupacional.

Actualment, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral – La Muntanyeta, gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat d’aquesta entitat sense ànim de lucre és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut, atenció residencial, inserció social, inserció laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

El concurs

Els professionals interessats en participar en el concurs han de lliurar la documentació requerida a la Seu de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya abans de les 14:00 hores del dia 22 de gener de 2015. El dissabte 17 de gener a les 11:00h es farà una visita a l'edifici on es podrà reconèixer in situ els diferents espais objecte d'aquest concurs.circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar