loader
menu

CIUTAT

TGN vol portar Adif als tribunals per l'estat d'abandonament de l'estació de tren

El Circ Ciutat dimarts, 13 de gener de 2015

L'Ajuntament de Tarragona està decidit a donar guerra perquè el Ministeri de Foment posi remei a l'abandonament de l'estació de tren. Des de fa uns dies en l'imaginari col·lectiu ja s'albira una concentració ciutadana per demanar a Adif que inverteixi d'una vegada els calers necessaris per dignificar l'estació tarragonina.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

En una entrevista al digital noticiestgn, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros ha afirmat que treballen amb la voluntat i amb la intenció de portar Adif als jutjats. "Estem estudiant denunciar jurídicament Adif per incompliment de la seva obligació d’eliminar les barreres arquitectòniques i per abandonament d’una infraestructura pública de primer nivell.", ha explicat Ballesteros.

L'alcalde ha alertat també del temps que fa que reclamen a la Ministra de Foment que posi fil a l'agulla: "Hem donat moltes oportunitats a la ministra de Foment i a tot el seu equip i estem cansats. No estic disposat a permetre que es riguin més dels tarragonins. Si cal, convocarem mobilitzacions, recollirem signatures i emprendrem accions legals al màxim nivell. Convocarem la societat civil tarragonina, que quan es mou unida és capaç de moltes coses."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar