loader
menu

L'alcaldable d'ERC apel·la a la 'Tarragona culta de la Segona República'

El Circ dijous, 15 de gener de 2015

La maquinària dels partits de cara a les municipals no s'atura. Esquerra Republicana ha posat en marxa el web del seu candidat a l’alcaldia de Tarragona, Pau Ricomà. En el seu primer post, Ricomà detalla les raons per les quals es presenta a l'alcaldia. Aposta per "recuperar la Tarragona vital, enèrgica, transformadora que ha estat a primera línia en els moments dels grans canvis històrics del nostre país". També es declara partidari de "la culta Tarragona de la Segona República i la Tarragona que es va abocar a enterrar el franquisme".

www.pauricoma2015.cat és un web on es podrà seguir la campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig, i compta amb un blog on cronològicament s’aniran penjant articles, notícies i altres materials relacionats amb la campanya. S’hi troba una biografia de l’alcaldable republicà, que també explica les raons de perquè es presenta a l’alcaldia de Tarragona.

L’espai web ofereix una galeria d’imatges del candidat a l’alcaldia i un recull d’aparicions als mitjans de comunicació, a més d’una agenda amb les activitats relacionades amb la campanya. Quan l’assemblea local hagi aprovat la candidatura completa per al 24 de maig s’hi donaran a conèixer cadascun dels seus integrants. Tal com va publicar el Circ, els números 2 i 3 de la llista de Ricomà podrien ser l'actual presidenta local, Mònica Alabart, i el sociòleg Xavier Puig. Des d'ERC van confirmar que s'havia fet la proposta aquestes persones.

A www.pauricoma2015.cat, el visitant també hi trobarà la manera de contactar directament amb el candidat republicà a l’alcaldia i una enquesta sobre temes relacionats amb la ciutat, que es pot respondre fins al 15 de febrer. També hi trobareu un seguiment dels comptes de Facebook i Twitter d’ERC Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar