loader
menu

CIUTAT

Tres sales de festes de TGN justifiquen la denúncia contra l'Ajuntament per pressumpta prevaricació

El Circ Ciutat divendres, 16 de gener de 2015

L'associació de sales de festes que formen el pub Highland, el pub 24 i l'Otto Zutz (ASFIST) han justificat el contenciós administratiu que van interposar contra l'Ajuntament de Tarragona fa uns dies perquè entenen que el consistori hauria comès delicte de prevaricació a l'hora de tramitar i concedir la nova llicència a Totem Cafè.

El pub Highland. / circdetarragona.com

El pub 24. / circdetarragona.com

L'Otto Zutz. /circdetarragona.com

En un comunicat, l'ASFiST recorda que tot plegat es remunta a les qüestions “tècniques i de normativa en la tramitació de la llicència de Totem Café, amb la qual veïns, empreses afectades, tècnics, enginyers qualificats, informe de detectius i l’ASFIST hem denunciat des del primer dia”.

A més, el col·lectiu considera que la llicència en qüestió “no s’ha concedit legalment, atès que no es va acceptar cap ni una de les al.legacions presentades durant el tràmit de concessió de la llicència, malgrat ser avalades per profesionals competents".

(En el document adjunt podeu llegir el comunicat original enviat per ASFIST)


Documents

Comunicat enviat per l'ASFIST


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar