loader
menu

Podem TGN donarà suport a la candidatura de Guanyem a les municipals

El Circ dissabte, 17 de gener de 2015

Tal com es preveia, Podem Tarragona donarà suport a la candidatura de Guanyem Tarragona per a les eleccions municipals del 24 de maig. Aquesta ha estat l'opció més votada (61%) durant l'assemblea que s'ha celebrat conjuntament al casal social de la Floresta i a la seu del sindicat USTEC, al carrer August.

Foto: Facebook Podem Tarragona

La segona opció ha estat presentar-se com a agrupació d’electors, que ha comptat amb un 28 per cent, mentre que l'opció de no concórrer de cap manera als comicis de maig encara ha esgarrapat l'11 per cent dels vots. Estaven cridats a votar al voltant de les 850 persones que hi ha inscrites a Podem Tarragona. De fet, el mateix Secretari General de Podem a Tarragona, Toni Carmona, va anunciar públicament que ell votaria l'opció Guanyem.

Amb el de Podem, Guanyem Tarragona ja suma una nova adhesió, ja que fa uns mesos Procés Constituent també va fer públic que també els donava el seu suport. El proper 22 de gener, Guanyem Tarragona prendrà la gran decisió: presentar-se, o no. La fòrmula també serà assembleària, tot i que per a moltes de les persones que venen treballant i reunint-se no presentar llista podria resultar una petita decepció.

Guanyem Tarragona ha anat fent tots els passos i fins i tot ha elaborat el Codi Ètic; les directrius que han de guiar el moviment social creat cap a la confecció d'una llista per a les eleccions, amb un programa municipalista, d'esquerres, però rupturista. El següent i, a priori, natural, hauria de ser anunciar que presentaran llista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar