loader
menu

Ciutadans de TGN veu 'extremadament' necessari invertir més als barris

El Circ dimarts, 20 de gener de 2015

El portaveu municipal de l'agrupació de Ciutadans (C's) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat que “l'estat dels barris de la ciutat es troben en un estat de deixadesa insuportable per als veïns”. Per això, Viñuales ha instat a l'Ajuntament a “solucionar aquesta problemàtica el més aviat possible” ja que “és extremadament necessari invertir en les barriades de Tarragona i en zones com les properes a la via del tren, que es troben en molt mal estat”.

Un abocador improvisat en un dels boscos del barri de Sant Salvador. / facebook.com

Rubén Viñuales assegura que la seva formació “aposta per un pla integral i per un projecte amb idea de ciutat, que comporti una remodelació de certes zones juntament amb un ampli augment de la inversió en barris i a la Part Baixa”. A més, el portaveu de l'agrupació de C’s ha defensat que “Tarragona mereix una democràcia participativa durant els 4 anys de legislatura”, i ha destacat la voluntat de C’s per “canviar la forma de fer política a la ciutat perquè els ciutadans participin de les decisions importants.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar