loader
menu

CIUTAT

Parc Central torna a la normalitat després de l'ensurt

El Circ Ciutat dimarts, 20 de gener de 2015

El centre comercial Parc Central de Tarragona ha anat recuperant la normalitat durant tota la jornada després de l'esfondrament d'una part del fals sostre d'un dels passadissos de la segona planta. Fonts del centre han explicat que des de les 7 del matí ja estaven regularitzats tots els serveis gràcies als treballs que s'havien dut a terme durant tota la nit, d'entre els quals el canvi del fals sostre.

Foto: circdetarragona.com

Dels sis comerços afectats per l'esfondrament i per l'aigua vessada, només tres han pogut treballar al cent per cent des de primera hora, ja que tres establiments més han estat acabant de netejar els aparadors i els objectes que hi tenien exposats, i d'altres estaven tractant amb les empreses asseguradores. Cap al migdia, la normalitat ja era absoluta.

Des de Parc Central s'ha reiterat que l'incident d'ahir, ocorregut en plena època de rebaixes, ha estat fortuït, ja que les diferents empreses subcontractades realitzen les tasques de manteniment i supervisió de manera regular. En el cas d'ahir, es va produir una fuita en una canonada que és la que conté l'aigua que surt quan s'activa el sistema contra incendis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar