loader
menu

CIUTAT

Set càmpings de les comarques de TGN són de 5 estrelles

El Circ Ciutat dimecres, 21 de gener de 2015

Un any més els càmpings de les comarques de Tarragona han estat guardonats amb la màxima categoria (Best Camping) dels Clubs Automobilistes Holandès i Alemany a la Gala celebrada a Utrecht el proppassat dimecres. Aquest cop han estat set els càmpings que han obtingut la màxima distinció de 5 estrelles: Templo del Sol, Torre del Sol, Playa Montroig, Sangulí, Tamarit Park, Stel i Park Playa Barà.

Foto: Tamarit Park Resort

Foto: Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

Foto: Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Aquestes qualificacions representen un reconeixement a l'esforç del sector turístic de la destinació donat que les qualificacions es fonamenten en un rigorós barem que recull la opinió dels inspectors i els propis clients dels països d’origen. Consoliden el producte càmping a la província de Tarragona com a referent europeu juntament amb la Costa Brava, Sud de França i Venècia.
Altres reconeixements

Premis especials

A més a més, dos càmpings de Tarragona han rebut un guardó especial a la Gala. Es tracta, per una banda, del premi a la Innovació al Càmping Sangulí Salou per un programa endegat conjuntament amb la URV per a promoure la dieta mediterrània entre els seus clients. I per l’altra, el Càmping Tamarit Park, ubicat a Tarragona, ha obtingut del Club Alan Rogers el Diploma a Millor Càmping vora el mar.

Són constants les inversions anuals en els establiments de càmping, tant en instal·lacions (millors piscines tematitzades, arranjament de zones verdes, adaptacions de sanitaris i bungalows) com de serveis (especialment en el què fa a animació i lleure). És l'aposta per la qualitat el full de ruta que ha portat a l’èxit i ha suposat passar de 4 a 7 càmpings reconeguts amb la màxima categoria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar