loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 comença a formar els responsables de totes les seus dels Jocs

El Circ Ciutat dijous, 22 de gener de 2015

Altafulla ha estat la seu de la primera jornada del pla de formació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 per a responsables de les seus dels Jocs. La trobada ha tingut lloc al Gran Claustre d’Altafulla i ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, Fèlix Alonso; l’equip tècnic de Tarragona 2017 encapçalat pel seu director general, Ramon Cuadrat; i una representació de totes les seus dels Jocs. L’objectiu prioritari d’aquestes formacions està estretament vinculat al llegat dels Jocs Mediterranis: dotar al territori de tècnics esportius amb més àmplies eines i experiències que puguin aplicar més enllà de la cita de l’any 2017.

El director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat, ha agraït la presència i la implicació de tots els municipis i ha afegit que “és un plaer poder reunir un conjunt de tècnics com aquest i poder treballar conjuntament com un equip. El nostre objectiu és aportar experiències i eines per aplicar-les també més enllà del 2017 i treballar per continuar acollint al nostre territori esdeveniments esportius de primer nivell”.

Aquest Pla de Formació per a responsables tècnics de les seus s’emmarca dins el treball amb els municipis que l’organització dels Jocs Mediterranis està duent a terme des del mes de març de 2013 a través de les comissions tècniques. Cal recordar que aquestes comissions tècniques serveixen per determinar les necessitats operatives de cada municipi de cara a l’organització dels Jocs.

Les trobades del Pla de Formació tindran lloc de forma rotatòria i periòdica en cadascun dels municipis seu, l’ordre de les quals s’establirà seguint l’ordre alfabètic de les mateixes localitats.

Foto: Tarragona 2017

Foto: Tarragona 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar